Thursday, March 9, 2017

Lista e veprave Matura 2017

POEZI


Homeri “Iliada”;
Populli “Këngë të epikës legjendare shqiptare”;
N. Frashëri “Lulet e verës”;
Bajron “Çajld Harold” ; Kliko ketu per koment dhe analize;
De Rada “Këngët e Milosaos”;
Fishta “Mrizi i zanave”,
Poradeci “Lirika”;
 Migjeni “Vargjet e lira”;
Kadare “Ca pika shiu ranë mbi qelq”.

 PROZE
Servantes “Don Kishoti”; Kliko ketu per koment dhe analize ; Kliko ketu per ese: Boten prapa desh ta kthente dhe me ushte ta mberthente! ;
Hygo “Katedralja e Parisit”;
Pashko Vasa “Bardha e Temalit”;
 Balzak “Evgjeni Grande” Kliko ketu per analizen e personazheve
  "Xha Gorio" Kliko ketu per koment dhe analize
 P. Marko “Qyteti i fundit”;
Kadare “Kështjella”;
Kamy “I huaji”;
 Markes “100 vjet vetmi”;
 Koliqi “Tregtar flamujsh”.


DRAMË


Eskili “Prometeu”, Kliko ketu per koment dhe analize
 Shekspir “Romeo dhe Zhuljeta”,“Mbreti Lir”, Kliko ketu per koment dhe analize “Makbeth”, Kliko ketu per koment dhe analize “Hamleti”; Kliko ketu per koment dhe analize 
 Molier “Mizantropi”;Ibsen “Shtëpi kukulle”, ”Armiku i popullit”;
Çajupi “14 vjeç dhëndër”;
Noli “Izraelitë dhe filistinë ”.

Suksese! 

6 comments:

 1. Huadhënësit e oqeanit dhe hipotekat e kufizuar për shuma të vogla dhe të mëdha të huave me normë interesi 2%.

  A keni nevojë për një hua për të filluar një biznes apo për të paguar faturat tuaja? Ne ofrojmë të gjitha llojet e huave, huave private,
    Komerciale dhe personale me një normë interesi shumë të ulët deri në 2% në një vit deri në 25 vjet periudhë të ripagimit kudo në botë. Ne ofrojmë kredi që variojnë nga 1000 në çdo shumë që ju kërkoni, na kontaktoni sot Email;

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  +447087694046

  ReplyDelete
 2. A po kërkoni një hua urgjente për të paguar faturat tuaja, ose për të krijuar një të re
  Biznesit? Nëse po, ju lutemi na kontaktoni me email:
  oceanfmortgages@gmail.com
  imalejohnny@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com
  +1 518 502 5732

  ReplyDelete
 3. A po kërkoni një hua, hua biznesi, hua personale, hua në shtëpi, auto
  hua, kredi studentore, kredi për konsolidimin e borxhit, hua të pasigurta, kapital sipërmarrës
  etj ... ne i japim kredi kompanive dhe individëve
  me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm prej 3%. Na kontaktoni për
  ndjekja e përpunimit të huasë dhe transferimi brenda 48 orëve; EMAIL US
  DREJT TANI ME: për më shumë
  informacionit. (douglastrustloancompany@yahoo.com)

  ReplyDelete
 4. Вам потрібна термінова позика, щоб погасити свої борги або вам потрібен кредит на акцію
  поліпшити свій бізнес? Ви були відхилені банками та іншими
  фінансові агенції? Вам потрібна консолідація кредитів або іпотека? Пошук немає
  більше, як ми тут, щоб усунути всі свої фінансові проблеми
  минуле

  Це проста кредитна компанія. Ми пропонуємо кредити тим, хто зацікавлений в a
  розумна процентна ставка 2%. Діапазон варіюється від $ 5000 до $
  максимум 100 000 000 доларів США.

  Наші позики добре застраховані, тому що максимальна безпека є нашим пріоритетом.

  Зв'яжіться з нами по електронній пошті: oceanfmortgages@gmail.com


  З повагою
  Макс Бент
  oceanfmortgages@gmail.com
   
  2% оригінального кредиту та гарантії
  oceanfmortgages@gmail.com

  ReplyDelete
 5. A keni nevojë për një hua urgjente për të pastruar borxhet tuaja apo keni nevojë për një hua të kapitalit për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? A keni nevojë për një konsolidim kredie apo hipotekë? Mos kërkoni më shumë, sepse ne jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës.

  Kjo është një kompani e lehtë e kredisë. Ne ofrojmë kredi për ata të interesuar në një normë të arsyeshme interesi prej 2%. Gama varion nga $ 5,000.00 deri në një maksimum prej $ 100,000,000.00 dollarë.

  Kreditë tona janë të siguruara mirë, pasi siguria maksimale është prioriteti ynë.

  Na kontaktoni me email: oceanfmortgages@gmail.com
  Whatsapp +2348160600240

  Të fala
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Përshëndetje,
  A po kërkoni një hua të vërtetë? a jeni në borxh dhe keni nevojë për para për të paguar faturat, a keni nevojë për një hua urgjente për të filluar një biznes të ri apo për të përmirësuar biznesin tuaj? a keni nevojë për një kredi për të blerë një makinë apo një shtëpi? a keni një projekt të papërfunduar në majë të gishtave tuaj për shkak të financimit joadekuat? A keni një rezultat të ulët të kreditit dhe keni vështirësi për të marrë shërbime kapitale nga bankat vendore dhe institutet e tjera financiare? A keni nevojë për kredi investimi për të investuar në zona të caktuara specializim, ju jeni në vendin e duhur për zgjidhjet tuaja të kredisë këtu! Credit Land ofron të gjitha llojet e kredive të çdo shume kompanive dhe individëve me një normë interesi të ulët dhe të përballueshëm prej 2%. Procesi i kapitalit dhe i huadhënies është i sigurt, i vërtetë dhe 100% i siguruar dhe i garantuar. Interesuar ju lutemi na kontaktoni me e-mail; (creditlandloans@gmail.com)

  Email: creditlandloans@gmail.com

  ReplyDelete