Saturday, September 22, 2012

Home                                 Keshtu do te rrini kur t'ju thone : "pune me projekte" ne shkolle

Nder kujtimet me te lodhshme te gjimnazit jane esete dhe projektet. Le te themi qe te gjithe merrnim te njejtin informacion nga Wikipedia. Ne klase degjonim te njejtat gjera per cdo teme.
Ne kete blogger do te keni po te njejtin informacion qe do ta perdorni te gjithe njelloj , por fatmiresisht e keni te gatshem fare, pasi jane kopje te puneve (ese, detyra, power point-e ) te miat dhe disa dhuruesve te tjere.
Me vone do me quani profetin tuaj sepse do keni  komente letersie qe do t'ju kenaqin dhe te  kursi i letersise do flini gjume se do merrni po keto gjera qe do jene ketu.

No comments:

Post a Comment